Borrelen en dineren!

Vanzelfsprekend mag de Koek & Zopie ook dit jaar niet ontbreken. En deze wordt nog gezelliger! Een plek waar je je direct thuis voelt. De onbevangenheid van de kinderen op het ijs straalt over op de ongedwongen sfeer in de tent. Het decor krijg je cadeau; een unieke ijsbaan vol schaatsers en toeschouwers met het prachtige Stadhuis op de achtergrond.

Binnenkort presenteren we hier het uitgebreide menu met winterse happen en dranken. Voor ieder wat wils en voor ieder moment van de dag. Gezellig aanschuiven met een groep? Dat kan! Neem dan contact met ons op via ijsbaan@grandcanyon.nl.

Reserveren v.a. 10 personen. 

Ruim 400 uur geopend...

de Koek & Zopie op het mooiste marktplein!

Bij binnenkomst voel je je meteen thuis. Behaaglijk warm, knus zoals knus moet zijn! Het unieke decor van de Goudse IJsbaan vol levendigheid met op de achtergrond het prachtige oude stadhuis!

cloud

Koek & Zopie

Reserveer je borrel of diner!

BORRELEN VAN DE KAART OF EEN ARRANGEMENT? Op onze uitgebreide menukaart vindt u natuurlijk warme chocomel met slagroom, maar ook heerlijke speciaal bieren en winterse happen. Hiermee heeft u de ideale basis voor een gezellige borrel. U kunt bij ons reserveren om te genieten van al het lekkers. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid tot het reserveren van diverse arrangementen, de mogelijkheden vindt u hier.
 
Een kleinere groep of afdeling?
Geen enkel probleem. Juist voor u is het ontzettend gezellig om naar ons te komen. Wij reserveren vanaf 10 personen een tafel voor u. Bent u met minder personen dan kunt u gewoon lekker bij ons binnenlopen.

Bent u met een grotere groep? 
Wij bieden ruimte tot maximaal 350 personen. Of u nu wilt komen borrelen, ontbijten of een volledige avond met een winters diner wilt organiseren, alles is mogelijk.

RESERVEREN
Wilt u verzekerd zijn van een plekje of heeft u al een keuze kunnen maken uit de diner- of borrelarrangementen? Reserveer uw wensen via het contactformulier. Graag horen we naast de wensen om welke dag het gaat en met hoeveel personen u van plan bent om te komen. De reservering is definitief wanneer u een e-mail heeft ontvangen met de bevestiging.

Heeft u een bijzondere gelegenheid wat buiten de reguliere kaart en de voorafgestelde arrangementen valt? Bel ons voor uw winterse beleving en wij maken graag een warm voorstel op maat.

Mede mogelijk gemaakt door

Grand Canyon
Creatie en bouw met medewerking van methetreclameteam.nl

Naast de Goudse IJsbaan organiseert Grand Canyon ook:

We regelen alles behalve het weer!

Organisatieburo Grand Canyon is onder andere verantwoordelijk voor de organisatie van de Goudse Haringparty. In Gouda liggen onze roots. We zijn al 20 jaar een unieke Goudse organisatie als het gaat om het neerzetten van sfeer en beleving. We hebben hart voor onze stad en werken dan ook met veel ambitie en passie om van elk evenement en feest een succes te maken. We hebben gezonde ambitie, passie en lef.